Mi kell egy jó bulihoz?

 

Legyen az kettesben ücsörgés az erkélyen vagy party sok baráttal a kertben, bográcsozás a nyaralóban vagy családi ebéd az asztal körül, van néhány dolog, ami sohasem hiányozhat.

 

 

Cicás falatka felszúró pálcika

Cicás falatka felszúró pálcika

 

A tálalás akkor éri el célját, ha szemet gyönyörködtető az étel.

Az előételeket, szendvicseket kis falatka felszúró pálcikán, krémeket, pástétomokat kis csészékben tehetsz az asztalra. A friss saláták mellől nem hiányozhat az olívaolaj (vagy szőlőmagolaj, tökmagolaj, mákolaj stb.) és a balzsamecet (almaecet, málnaecet, narancsecet stb.).

Megnézem a cicás pálcikákat!

 

 

Idén nagy sláger a fa raklap alátét. Stílusos és bohókás a tálaló asztalon, csak merészeknek! (De a  LilaPapagáj rajongói mind belevaló, bevállalós csajok és srácok! 🙂 )

A kisebb méretű raklap poharaknak való, a nagyobb edények alá alkalmas.

Fa raklap edényalátét

Fa raklap edényalátét

 

Megnézem a raklap alátétet!

 

 

Az italok jól kitalált szervírozásával rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak. Különböző méretű italadagolóinkat csak megtöltöd limonádéval, gyümölcslével, szangriával vagy bármi itallal, ami a specialitásod, és mindenki magának csapolhatja az innivalót.

Egy teher máris levéve a válladról.

A gyerekek is imádják, hogy maguknak tölthetnek. Észre sem veszik, és sokkal több (egészséges) innivalót kortyolnak be így, mintha tukmálnánk.

Csatos Limonádés üveg. Vintage italadagoló, csappal.

Csatos Limonádés üveg. Vintage italadagoló, csappal.

Megnézem az italadagolókat!

 

 

Ha besötétedik, a bensőséges hangulatról a mécsesek, gyertyák gondoskodnak.

A mécses megválasztásánál gondolj arra, hogy kültéren, vagy beltérben fog szolgálatot teljesíteni.

Kültérre érdemes robosztusabb darabot választani, ahol a mécsest kis üvegbe helyezheted, hogy ne fújja el a szél a lángot. A szúnyogok nem kedvelik pl. a levendula illatát, többféle szúnyogriasztó gyertyát kapni. Odabenn viszont nem előnyös az intenzív aroma, illat.

Fatörzs mécsestartó

Fatörzs mécsestartó

Megnézem a mécsestartókat!

 

 

Összeszedtük az összes partikelléket egy helyre, itt megnézheted, milyen fedeles bögréink, kaspóink, színes üveg karaffáink, vázáink, különleges sószóróink, retro szalvétáink vannak.

Party, buli, vendégség

Party, buli, vendégség

Megnézem az összes partikelléket!